neděle 28. června 2009

Jak se dívat na TopGear

Dvojka je odvysílaná. Neptejte se mě jaká byla, ještě jsem ji neviděl, ale už ji tahám. Zatím bych vám mohl povědět, jak na to (a vezmu to od Adama).

Screenshot 2009-06-28_23-18-51

TopGear vysílá především britská televize BBC2. Jestli ale nejste v Británii, je vám tahle informace k ničemu, na satelitu to nenaladíte. BBC2 vysílá také na internetu. Neradujte se ale předčasně a mrkněte na screenshot výše – přesně tak, i na internetu si škrtnou jen Angláni.

Takže ke slovu přichází internet. Nadšenců je naštěstí tolik, že pět minut po Clarksonově “bomshellu” může začít stahovat i celý zbytek světa. Je to trochu šedá zóna, tak nebudu přímo odkazovat, abych nezpůsobil nějaký problém vydavateli, ale je to jednoduché. Stačí dát Googlu výraz “releaselog” a dostanete se do ráje stahovačů. Napravo je políčko vyhledávání, které překvapivě nakrmíte výrazem “TopGear”. Pak už jen trochu odrolovat a můžete vybírat, ze kterého filehostu začnete tahat.

Screenshot 2009-06-28_23-29-38

Pro torrentisty jsou i jednodušší cesty, ale takhle je pro uživatele v ČR všechno legální a nehrozí žádné nebezpečí postihu.

Žádné komentáře: