středa 8. července 2009

TopGear 3: Fabia je vlastně Stratos!

Je to ostuda, ale kvůli festivalovému vytížení koukám na trojku až ve středu. Ostuda, ostuda! Na TG-blogu popsali třetí epizodu jednoduše – jejich popisky udělám tučně a něco k nim připíšu.

  • Mercedes SL Black: Opravdu skvělý šrot
    Clarkson stylem sobě vlastním popíše, jak je to auto skvělé… Srovná ho s SLR McLarenem, honí ho po trati (zajímavé je, že SLR jezdí jak po kolejích a Black za ním klouže jak na ledě) a… Pak ho úplně shodí a srovná ho s hromadou kamení.
    top.gear.s13e03.ws.pdtv.xvid-river.avi_000220080 top.gear.s13e03.ws.pdtv.xvid-river.avi_000225200 top.gear.s13e03.ws.pdtv.xvid-river.avi_000226040
    top.gear.s13e03.ws.pdtv.xvid-river.avi_000335200
     
  • Test miniaut: komentátoři málem zatčeni
    Z českého pohledu je to trochu opovržlivé – tahle a podobná auta u nás slouží jako rodinné vozy – ale oni pro ně nenajdou jediné pochvalné slovo. No budiž. Srandovní je ale popis událestí dalších na TG-blogu – když předjedou s auty před Westminster palace (mami, těšíš se? J ) a začne je vyhazovat místní hlavní „pomáhat a chránit“. Jedním z jeho argumentů je, že ruší souběžně probíhající demonstraci jakýchsi tamilců. Jezza tenhle argument rozpráší, když si jde za hlavním tamilem promluvit a ten mu sdělí, že on i celá jeho tlupa jsou velkými fandy TopGearu
     
  • Michael McIntyre: srandovní a dvoukolový
    Star in a reasonably-priced car je tento týden týpek, kterého vůbec neznám. Ale srandovní fakt je a fakt jezdí po dvou kolech. Chvíli.
     
  • Ken Block: James si sere do trenek
    Kennyho z bloku, jak jej pojmenoval James, už znáte z domácího úkolu, který jsem vám nedávno dal. Video samotné je jak jinak skvělé, chlapíky z BBC trochu podezřívám z toho, že netočili oni, ale nechali to na Kennyho lidech. Ne, že by to bylo ku škodě věci… Každopádně mě dostaly dvě hlášky:
    James: „Asi jste o něm slyšeli na YouBook, na internetu je totiž tak populární, že má milióny shlédnutí na FaceTube.“
    Ken Block: „Wau, to je pan Ricky Carmichael, můj kámoš, myslím, že právě jde ze záchodu.“
    top.gear.s13e03.ws.pdtv.xvid-river.avi_002554880 
    top.gear.s13e03.ws.pdtv.xvid-river.avi_002562920 

  • Test miniaut: fakt velcí psi
    Pokračování testu miniaut. Ta první tři se jim nelíbila, tak si berou tři, která se jim líbí. Jéééés, je mezi nimi Fabia! Další je pochopitelně Alfa Romeo Mito a James kupodivu nevzal svůj Fiat Panda, ale novou Toyotu IQ. První disciplína – letmá míle. No jo, Fabinka s litrovým motorem je trochu slabší, Clarkson ale všechny přesvědčí, že je to vlastně Lancia Stratos! J Proložíme opět hláškou: „kámo, fakt super, smrdí ti z huby“.

2 komentáře:

Kocourvbotach řekl(a)...

Herrrgot! Kůhene, mají tam přece Růmstra a ne Fóbii :) jinak ten test byl fakt slabota, první i druhá část.

Na stranu druhou to video s Blockem je nejlepší, co za dobu TG pamatuju. Abych tak řekl... no jooo - kulervoucí!!!

Filip Kůžel řekl(a)...

no jestli chces pro fabii van pouzivat vlastni jmeno, tak teda wroomster no :)